Hert bier

Het Roode Hert presenteert Hert bier!

Vol trots serveren we in het Roode Hert nu ook Hert Bier. Dit bier past niet alleen vanwege de naam natuurlijk maar heeft ook de kwaliteit die we willen.

Per toeval kwamen we te weten van het bestaan van de Hert Bier Brouwerij. Daar moesten we natuurlijk meer van weten. Dus we zijn er naar toe gegaan en werden bijzonder hartelijk ontvangen.

Wat een leuke brouwerij. DE brouwerij van de Veluwe, met als hoofdmotto: ‘Leef, vier en omarm het leven.’  We hebben de verschillende bieren geproefd en niet veel later hebben we onze bestelbus volgeladen!

Ze hebben een mooie range met bieren die allemaal een leuke passende naam hebben.

Zoals ze zelf vertellen:

Er zijn van die momenten in het Leven die je altijd bij zullen blijven. Momenten die je wilt markeren en met anderen wenst te delen. Zo kan je samen proosten op een Nieuw Leven of elkaar bemoedigen in een Zwaar Leven. In gesprek zijn over intense momenten in jouw Leven. Elkaar in de ogen kijken. Gewoon, omdat het samen drinken van een biertje verbindt. Samen Leven is samen lachen, samen huilen en samen genieten.

U raad het al. Alle bieren hebben betrekking op het Leven.

Hertbier_1
Hertbier_2

‘Het leven is onweerstaanbaar, proef ze allemaal!’

Hert Bier zag het Levenslicht met een tripel met de naam Zwaar Leven. Inmiddels hebben ze een uitgebreide serie Hert Bieren om mooie momenten en meesterlijke mijlpalen in het Leven te vieren. Met familie en vrienden, kortom met mensen met wie je je verbonden voelt. Voor elk speciaal moment in het Leven hebben wij wel een passend speciaalbier.

Toost met Nieuw Leven op een geboorte, steun elkaar met Zwaar Leven wanneer het Leven eventjes tegenzit. Kies voor Wild Leven als je de bloemetjes buiten wilt zetten, vier met Vrij Leven je vrijheid en kijk met Lang-zal-ie-Leven niet op een jaartje meer of minder. En we hebben nog veel meer mooie speciaal bieren.

Standaard serveren we de Mooi Leven, een Pils. Dit is inmiddels niet meer weg te denken van onze tap. Het bier heeft zich snel een vaste kraan verworven naast Brand Pilsener.

Gedurende de seizoenen komen meerdere speciaalbieren niet alleen per fles, maar zeer zeker ook op de wisseltap voorbij. Zoals:

Al dorst gekregen… kom binnen en proef!

Dorps Leven;
een mooi doordrinkbaar Blond bier, 6,5%

Zwaar Leven;
een goudgeel gekleurde Tripel, 7,7%

Dubbel Leven;
een Dubbel met lichtzoete smaak, 6,5%

Nieuw Leven;
een weizenbier, klassiek gebrouwen, 5,3%

Hopvol leven;
een IPA met extra hop, 6,5%